Mint azt ígértem, folytatásként bemutatom, miként változtatta meg az utamat a kis DIY ratrodom.

Történt ugyanis, hogy miután elkészültem a kisautóval és boldogan nézegettem, a feleségem egyik nap átlinkelt egy felhívást, miszerint lehet nevezni egy alkotói pályázatra. Valamit mindig alkotnom kell, így a lakásban található jó pár olyan lakberendezési tárgy, kisbútor, dekor, amit saját kezűleg alkottam. Így hát beneveztünk pár tárggyal, köztük a kis makettel is - a feleségem unszolására. :)

Teltek a hetek, egyszer csak nyilvánossá tették a nyertesek névsorát. Itt jött az a bizonyos HIDEGZUHANY. Egyszerűen nem akartam hinni a szememnek, a kis rod nyert, sőt első helyezést ért el a 

Paksi Atomerőmű Zrt. Alkotó energia elnevezésű pályázatában a „Használati és egyéb kisebb tárgyak dekorálása, díszítése” kategóriában.

Így hát irány Paks, ünnepélyes díjátadó, nyilvánosság, nagynevű zsűritagok, finom ebéd, sok ajándék, atomerőmű üzemátogatása. Sokként ért és alig akartam elhinni. Szuper élmény volt és még egy darabka uránt is hazahozhattam/na jó, nem igazit :)/.

Ez az élmény tudatosította bennem, hogy ezt tovább kell folytatni, nem szabad veszni hagyni. Így azóta is folyik a munka, az alkotás. :)

Örülök, hogy olvastál, várd a következőt! ;)

Zsolti